Printmetoder / In-mould

Emballagen skal skabe opmærksomhed

Toppac tilbyder emballagedekoration i form af indfarvning og in-mouldlabeling (IML). Udvalgte farver og labels fremstillet af polypropylen (PP) kan integreres i bæger og låg. Ingen giftige tilsætningsstoffer eller andet, netop fordi ”trykket er lagt inde i materialet” og dermed ikke kan komme i kontakt med emballagens indhold. Det er fødevaresikkerhed og høj hygiejne, der er til at forstå.

In-mould løsninger er langtidsholdbare, attraktive og af høj kvalitet.

Det er samtidig en kendsgerning, at op mod *80% af forbrugerens indkøbsvalg i detailhandlen foregår på stedet og ikke er medtaget på huskesedlen, er der al mulig grund til at forstærke dit produkts unikke identitet. Farver kan gøre hele forskellen, fra at være iøjnefaldende eller til at bryde kontrasten mellem låg og bæger med to forskellige farver.

Vi følger de dominerende internationale markedstrends på tæt hold og deler gerne vores viden med dig. Ring og hør hvordan forbrugerne handler bevidst eller ubevidst, når de vælger én emballage frem for en anden. Vi har flere eksempler på, at en nyudviklet eller re-designet emballage har øget både kendskab, kundevurdering og ikke mindst indtjening.

*20% af en købsbeslutning træffes på baggrund af rationelle overvejelser, mens 80% styres af emotionelle bevæggrunde – on premise, altså i butikken. Den kendsgerning er dokumenteret i et forskningsprojekt gennemført i samarbejde mellem Copenhagen Business School og Rambøll Management Consulting, 2019: Customer Experience Management i dansk detailhandel.

toppac_salatmester

Miljøet er vigtigt

Vi tænker grønt
– også fremtidsrettet

Vores miljøvenlige emballageløsninger tæller positivt med i det store CO2 regnskab.